Γυναικείο Μπάσκετ. Παναιγιναϊκός - Ηλιούπολη 25 - 46. Φιλικός αγώνας προετοιμασίας.
Φιλικός αγώνας προετοιμασίας δόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού φιλοξένησε την ομάδα της Ηλιόπουλης. Πρόκειται για τον δεύτερο φιλικό αγώνα που δίνει η ομάδα στα πλαίσιο της προετοιμασίας της, από τον οποίο ο κ. Φίλιππος Τζίτζης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Για το ίδιο θέμα η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:
"Το Δ.Σ., του Παναιγιναϊκου, ευχαριστεί, ιδιαιτέρως, την Ε.Ο.Κ., τον Πρόεδρο της κ. Βασιλακόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Τσαγκρώνη, την ΕΣΚΑΝΑ και τον Πρόεδρο της κ. Παλάτο για την στήριξη ώστε φέτος να ξεκινήσει, ένα καινούργιο τμήμα, το γυναικείο τμήμα. Σ’ αυτή την καινούργια προσπάθεια, το αίτημα μας προς την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΝΑ να χρησιμοποιούμε ως έδρα το γήπεδο της Αίγινας έγινε δεκτό.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αίγινας, τον Δήμαρχο Αίγινας, και τον ΔΑΟΑ για την υποστήριξη τους.
Ευχαριστούμε πολύ την κατασκευαστική εταιρεία του Πειραιά ΔΕΜΚΑ, και προσωπικά τον κ. Μιχάλη Δεμέστιχα για την υποστήριξη του στο γυναικείο τμήμα της ομάδας μας.
Το Πρωτάθλημα για το γυναικείο τμήμα ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου, και τελειώνει, τέλος Απριλίου.
Σ’ αυτή την προσπάθεια μας, οι αθλήτριες μας θα είναι οι περισσότερες από την Αίγινα, αλλά θα είναι και αθλήτριες μικρές σε ηλικία κυρίως από την πολύ καλή ομάδα των παγκορασίδων, του Παναιγιναϊκού
Θα υποδεχτούμε όλες τις ομάδες, στην Αίγινα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μια καινούργια ομάδα, όπως η δικιά μας.
Η Αίγινα έχει μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ, και με τον Σαρωνικό, στο αντρικό, που δυστυχώς όμως παίζει  όμως για δεύτερη συνεχή χρονιά, εκτός της φυσικής του έδρας.
Ευχόμαστε σύντομα ο Δήμος μας, να δημιουργήσει αυτό το πολυπόθητο κλειστό γυμναστήριο, ώστε όλες οι ομάδες της Αίγινας μας, να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις άλλες ομάδες, της  ΕΣΚΑΝΑ με ίσους γηπεδικούς όρους.
Η αγάπη μας για την Αίγινα για το μπάσκετ, η αγάπη μας για τα παιδιά… η θέληση μας, για ένα κλειστό γυμναστήριο, πρέπει να μας ενώνουν όλους σ’ αυτήν την δύσκολή εποχή.
Η Αίγινα στο μπάσκετ, είτε έτσι, είτε αλλιώς, μπορεί να πάει πολύ μπροστά άμα είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι όλοι.
Είναι καιρός να αναδείξουμε, τα προτερήματα μας, είναι καιρός να αναδείξουμε μόνο το ταλέντο των παιδιών του μπάσκετ της Αίγινας και να σβήσουμε ότι μας διαιρεί…
Εκ μέρους του Συλλόγου
 Σας καλοσωρίζω στην ιστοσελίδα μου. Μέσα από την οποία μας δίνεται η δυνατότητα μιας καλύτερης επικοινωνίας.
Φιλικά, Φίλιππος Τζίτζης, Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας

Σύλλογος Φίλων Μπάσκετ Σαρωνικού Αίγινας