Απάντηση Φίλιππου Τζίτζη σε δημοσιεύματα για τον ΔΑΟΑ


Την προηγούμενη Τετάρτη κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του Παναιγιναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, παρουσία πολλών παιδιών- αθλητών, έλαβε χώρα ένα σοβαρό περιστατικό μεταξύ του προέδρου του Δ.Α.Ο.Α. κ. Σταμάτη Μαρμαρινού και του προέδρου του Παναιγιναϊκού κ. Φίλιππου Τζίτζη, όταν ο πρώτος καταφέρθηκε εναντίον του κ. Τζίτζη.

Φυσικά δε μας παραξενεύει το ύφος και το ήθος του κ. Μαρμαρινού, είναι γνωστά, όπως και ο ρόλος του εναντίον του τοπικού μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Ο κ. Μαρμαρινός είναι ο πρόεδρος που έστειλε τον Σαρωνικό του μπάσκετ στον Μίλωνα, που στέλνει φέτος τον Παναιγιναϊκό στα Μέθανα, είναι ο πρόεδρος που δεν έχει δώσει στις ομάδες ούτε ένα ευρώ και που μόνο ζητάει… Είναι ο πρόεδρος που θα στείλει το ποδόσφαιρο της Αίγινας στον Πειραιά. Είναι ο πρόεδρος που προχωρά πολύ αργά έργα προηγουμένων διοικήσεων, χωρίς να έχει κάτι το παραμικρό καινούργιο να επιδείξει. Είναι ο πρόεδρος, που σήμερα 1η Νοεμβρίου, δεν έχει βγάλει επίσημο πρόγραμμα λειτουργίας του Γηπέδου της Αίγινας επίτηδες προκειμένου να υπάρχουν προστριβές μεταξύ των αθλητικών σωματείων.

Μαζί με τον δήμαρχο της Αίγινας ευθύνονται για το χάσιμο και την εξαφάνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

 

Περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πειραιώτικο Ερασιτεχνικό μπάσκετ Ώρα Μηδέν!


Σήμερα το παιχνίδι με τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς θα ήταν μια γιορτή για εμάς, καθώς για πρώτη φορά στην 12αδα του Ανδρικού μας τμήματος συμμετείχαν δύο παιδιά του παιδικού τμήματος.
Ο 15χρονος Σπύρος Χρήστου και ο 13χρονος Βαγγέλης Στρατηγός.
Αντί χαράς όμως, εισπράξαμε νοσοκομεία και αστυνομίες!
Περισσότερα...
 
Φίλιππος Τζίτζης. Πρόσκληση συνεργασίας προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Αίγινα Κίνηση Ευθύνης και Κοινωνία Πολιτών.
Πρόσκληση προς τους Επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Αίγινας, κ. Πτερούδη Νικόλαο  («Κίνηση Ευθύνης») και κ. Ντελή Αντώνη («Κοινωνία Πολιτών»).


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δύο χρόνια μετά την εκλογή του κ. Μούρτζη στην θέση του Δημάρχου της πόλης μας , δεν χωράει πλέον καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα στα δημοτικά δρώμενα  οδεύουν από το κακό στο χειρότερο.  Είναι φανερό και στον πιο θερμό υποστηρικτή του κ. Μούρτζη ,ότι η εικόνα του Δήμου μας δεν είναι αυτή που αρμόζει στους Δημότες μας .
Είναι αυτονόητο ότι  έχουμε ευθύνη ως Αντιπολίτευση  του Δήμου Αίγινας, να αναδεικνύουμε , τα λάθη , τις αστοχίες , την αδιαφορία , τις  παραλείψεις και τις ψεύτικες υποσχέσεις  της τωρινής Δημοτικής αρχής.

Σας καλώ λοιπόν , να συντονίσουμε από κοινού την δράση μας  κυρίως στα θέματα διαφάνειας ,  αλλά και  στα θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας, των πολιτών της Αίγινας όπως:
α) Η κυκλοφορία εντός κι εκτός του ιστορικού κέντρου ,  η οποία στις διακοπές του Πάσχα  ήταν αφόρητη για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού. Αλήθεια έχει κάποιο σχέδιο ο  Δήμαρχος για την καλοκαιρινή περίοδο ,έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα που δυσφημούν τον Δήμο μας ;
β) Η  διαχείριση των σκουπιδιών εντός κι εκτός της πόλης. Σε όλα τα διαμερίσματα του νησιού μας, τα σκουπίδια είναι πλέον «βουνά» , παρά τις εθελοντικές πρωτοβουλίες συλλόγων και Δημοτικών Συμβούλων.
γ)  Η  υπόθεση των χαμένων κυβικών νερού , και τα παιχνίδια  με το νερό στις πλάτες των Αιγινιτών και των κατοίκων του νησιού μας .
δ) Το σοβαρό θέμα της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Μεσαγρού.
ε) Η λειτουργία της ΚΕΔΑ και η παντελής έλλειψη ενημέρωσης για τα δρώμενα  της επιχείρησης.
στ) Η  δημοπράτηση  του κλειστού γυμναστηρίου  μπάσκετ Αίγινας. Γιατί αργεί η δημοπράτηση του Έργου; Κινδυνεύουν άμεσα τα παιδιά τις Αίγινας, να μην ξαναπαίξουν, στο ανοικτό της Αίγινας. Κινδυνεύει να σβήσει για πάντα το Αιγινίτικο μπάσκετ . Αλήθεια γιατί ολιγωρεί η Δημοτική Αρχή ;
ζ)  Οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αίγινας . Ας καταλάβει ο κ. Μούρτζης ,ότι η δημόσια  υγεία δεν είναι παιχνίδι και να πάρει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες .

Περισσότερα...
 
Γυναικείο Μπάσκετ. Παναιγιναϊκός - Ηλιούπολη 25 - 46. Φιλικός αγώνας προετοιμασίας.
Φιλικός αγώνας προετοιμασίας δόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού φιλοξένησε την ομάδα της Ηλιόπουλης. Πρόκειται για τον δεύτερο φιλικό αγώνα που δίνει η ομάδα στα πλαίσιο της προετοιμασίας της, από τον οποίο ο κ. Φίλιππος Τζίτζης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Για το ίδιο θέμα η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:
"Το Δ.Σ., του Παναιγιναϊκου, ευχαριστεί, ιδιαιτέρως, την Ε.Ο.Κ., τον Πρόεδρο της κ. Βασιλακόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Τσαγκρώνη, την ΕΣΚΑΝΑ και τον Πρόεδρο της κ. Παλάτο για την στήριξη ώστε φέτος να ξεκινήσει, ένα καινούργιο τμήμα, το γυναικείο τμήμα. Σ’ αυτή την καινούργια προσπάθεια, το αίτημα μας προς την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΝΑ να χρησιμοποιούμε ως έδρα το γήπεδο της Αίγινας έγινε δεκτό.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αίγινας, τον Δήμαρχο Αίγινας, και τον ΔΑΟΑ για την υποστήριξη τους.
Ευχαριστούμε πολύ την κατασκευαστική εταιρεία του Πειραιά ΔΕΜΚΑ, και προσωπικά τον κ. Μιχάλη Δεμέστιχα για την υποστήριξη του στο γυναικείο τμήμα της ομάδας μας.
Το Πρωτάθλημα για το γυναικείο τμήμα ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου, και τελειώνει, τέλος Απριλίου.
Σ’ αυτή την προσπάθεια μας, οι αθλήτριες μας θα είναι οι περισσότερες από την Αίγινα, αλλά θα είναι και αθλήτριες μικρές σε ηλικία κυρίως από την πολύ καλή ομάδα των παγκορασίδων, του Παναιγιναϊκού
Θα υποδεχτούμε όλες τις ομάδες, στην Αίγινα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μια καινούργια ομάδα, όπως η δικιά μας.
Η Αίγινα έχει μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ, και με τον Σαρωνικό, στο αντρικό, που δυστυχώς όμως παίζει  όμως για δεύτερη συνεχή χρονιά, εκτός της φυσικής του έδρας.
Ευχόμαστε σύντομα ο Δήμος μας, να δημιουργήσει αυτό το πολυπόθητο κλειστό γυμναστήριο, ώστε όλες οι ομάδες της Αίγινας μας, να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις άλλες ομάδες, της  ΕΣΚΑΝΑ με ίσους γηπεδικούς όρους.
Η αγάπη μας για την Αίγινα για το μπάσκετ, η αγάπη μας για τα παιδιά… η θέληση μας, για ένα κλειστό γυμναστήριο, πρέπει να μας ενώνουν όλους σ’ αυτήν την δύσκολή εποχή.
Η Αίγινα στο μπάσκετ, είτε έτσι, είτε αλλιώς, μπορεί να πάει πολύ μπροστά άμα είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι όλοι.
Είναι καιρός να αναδείξουμε, τα προτερήματα μας, είναι καιρός να αναδείξουμε μόνο το ταλέντο των παιδιών του μπάσκετ της Αίγινας και να σβήσουμε ότι μας διαιρεί…
Εκ μέρους του Συλλόγου
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σας καλοσωρίζω στην ιστοσελίδα μου. Μέσα από την οποία μας δίνεται η δυνατότητα μιας καλύτερης επικοινωνίας.
Φιλικά, Φίλιππος Τζίτζης, Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας

Σύλλογος Φίλων Μπάσκετ Σαρωνικού Αίγινας